Érkezik az új Xbox, de mi fog történni a régiekkel?

A meleg nyári hónapok elmúltával egyre több szabadidőnket töltjük a négy fal között. Kedvenc könyveink és az aktuális mozi újdonságok mellett azonban van valami, ami már az egészen fiatal korosztály körében is kiemelt népszerűségnek örvend. Nem más ez, mint a játékkonzolok világa, mely készülékek akár hosszú órákra, napokra a képernyő elé marasztalják a játékosokat. A Microsoft idén is egy új, minden korábbinál profibb készülékkel lép piacra, ez pedig nem más lesz, mint az Xbox One X, ami november 7-én kerül majd forgalomba.

A gép mind a design, mind a méret és a forma tekintetében nagyon hasonlít majd a One S-hez, s bár a teljesítmény sokkal jobb, ehhez a gyártónak mégsem volt szüksége nagyobb helyre. Az internetes portálok szerint csak a világ legerősebb konzoljaként aposztrofált Xbox One X élethű részletekkel és optimalizált interakciókkal adja szinte a mesterséges intelligencia érzetét a játékélményekhez. A fekete csodakészülék segítségével nem csak a multimédiás szolgáltatásokat élvezhetjük ki a maguk teljességében, de a csúcsgrafikás játékokkal is tökéletes kikapcsolódásban lehet részünk.

A játékosok számára kiemelt jelentőséggel bíró kontroller rendkívül kézre álló, az egyszerűen elérhető és kezelhető menürendszer pedig a kényelemről is gondoskodik. Az új Xbox várhatóan rengeteg rajongót tudhat majd magáénak, s már most sokan gondolkodnak az előrendelés lehetőségén. Felmerül azonban a kérdés, hogy mi legyen a jelenleg használatban levő konzolokkal? Az online értékesítés egyfajta megoldást kínál mindazoknak, akik szeretnének túladni rajtuk, és így az érte kapott pénzt inkább az új konzol beszerzésébe fektetnék be.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a használt konzolok iránt is nagy kereslet mutatkozik. Vannak, akik nem engedhetik meg maguknak a legújabb széria beszerzését, vagy egyszerűen csak megelégednek egy korábbi generációs modellel. Ahhoz azonban kétség sem férhet, hogy az igazi játékőrültek közül sokan teszik majd le a voksot az Xbox One X mellett, mely mind megjelenésében, mind kialakításában és teljesítményében messze meghaladja a jelenleg piacon levő konzolokat.

Related Posts