Azonnal beköltözhető eladó lakás Békéscsabán

Ha egy tágasra ingatlanra vágyik, mi ajánlunk egyet. Ez az eladó lakás Békéscsaba Lencsési lakótelepén 150 m2-es ingatlan, ahol gond nélkül elfér a családjával. Nem kell attól tartania, hogy szűkösen, egymás hegyén-hátán lesznek cuccai.

Az ingatlan összesen 4 szintes. Az alsó szinten találja meg azokat a helyiségeket, amelyeket nap mint nap használ, mint a konyha, étkező, fürdő, nappali, hatalmas terasz, kamra. A második szinten 3 különböző bejáratú hálószoba van kialakítva fürdőszobával. Az utolsó szint a tetőtér, ahol 18m2-es szoba található. Ezt bármire lehet használni. Az ingatlan értékét 29,5 millió Forintra értékelték fel. Nagyon jó állapotban van, akár azonnal beköltözhető.

Garázs is tartozik a házhoz, amibe egy autó kényelmesen befér. A fűtésrendszer gázzal működik. Nem csupán fűtőtestek biztosítják a meleget, mert padlófűtés melegsége nagyszerű érzéssel tölti el a lakókat. Pince nincs. Ez az eladó lakás Békéscsaba Lencsési lakótelepén igazi főnyeremény. Felújítás nem szükséges, vagyis azonnal beköltözhető.

Related Posts