Gyors hajnövesztővel a szép hajért

Viszonylag kevesen elégedettek a hajuk kinézetével. Vannak, akiknek a zsíros hajjal gyűlik meg a bajuk, másoknak viszont a száraz haj okoz gondot. Hogy ne kelljen állandóan vágni a végekből és a fésülködés se okozzon gondot, kifejlesztették a hajpakolás száraz hajra szert. Mivel ez a leggyakoribb hajprobléma, a kozmetikai ipar gyorsan felkapta a hajpakolások gyártását a száraz, nehezen kezelhető típusra. Az évtizedek alatt rengeteg terméket hoztak létre, sokfajta hatóanyagot teszteltek le annak érdekében, hogy a haj újra egészséges fényű legyen.

A hajszárítás magas hőfokon, a hajsütés, hajegyenesítés vagy göndörítés tovább ronthat a száraz haj állapotán. A hajpakolás száraz hajra olyan anyagokat kell tartalmazzon, amelyek ezeket a hatásokat ellensúlyozzák. Ilyen például a ricinusolaj. Míg az olajokat tartalmazó pakolások, balzsamok csak fölösleges réteggel terhelik a zsíros hajat, a fénytelen, élettelen, száraz hajat csillogóvá teszik. A száraz haj oka a fejbőr kiszáradása és sok esetben a faggyúmirigyek elégtelen működése. Egy betegség vagy fogyókúra a hajat is megviselheti. A gyakori hajfestés, szőkítés, dauer árthat, amit a végek vágásával célszerű felfrissíteni.

Ilyenkor minden nő álma a gyors hajnövesztő, amit természetesen a férfiak is alkalmazhatnak. Mivel a haj szépsége is belülről fakad, tanácsos a hajnövekedés folyamatát vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó értrend-kiegészítőkkel támogatni. A hajtípusnak megfelelő samponok, balzsamok és pakolások is segítik a regenerálódását, szépségének megőrzését.

Az életmód, a kémiai hatások befolyásolják a hajszálak egészségét, azonban egy idő után már a kor is szerepet játszik. A gyors hajnövesztő olyan vitaminokkal és nyomelemekkel látja el a hajat, ami a bőr szépségének is jót tesznek, illetve az ember általános egészségének. A gyógynövények fontos alkotóelemei a hajtápláló szereknek, ezért a csalán vagy mezei zsúrló gyakran megtalálható a gyors hajnövesztő összetevői között. Az étrend-kiegészítők, kozmetikumok mellett, kipróbálhatjuk a házi hajnövesztő pakolásokat is.

Related Posts