A progeszteron krém hatása több szinten érzékelhető

Az emberi szervezet egy nagyon bonyolult rendszer, amiben minden mindennel kapcsolatban van. Például, ha a progeszteron hormonok szintje túl alacsony, akkor az kihatással van a közérzetre, a hangulatra, a testsúlyra, a libidóra, a hüvely állapotára, a pajzsmirigy működésre és még számos olyan területre, amire nem is gondolnánk. Azonban, pontosan ezen komplex kapcsolatrendszer miatt, a progeszteron krém hatása a teljes testre ki tud terjedni. Hiszen a természetes összetevőkből előállított készítmény azáltal, hogy visszaállítja a két nemi hormon egyensúlyát, a többi ezen okból kialakult problémára is megoldást nyújt.

Ugyanakkor ahhoz, hogy a pozitív változások minél hamarabb érezhetőek legyenek, fontos, hogy a natúrváltozat mellett döntsünk, ugyanis a természetből kinyert alkotóelemekből összeállított progeszteron krém hatása sokkal intenzívebb, mint a kémiai úton előállított verzióké. Ez azért van, mert a természetes anyagok teljes egészében fel tudnak szívódni, míg a vegyi anyagok képezhetnek egy vékony réteget a bőrön, ami a hatóanyagokat gátolják a bőrbe való bejutásba. Továbbá, a natúr progeszteron krém hatása magán a bőrön is meglátszik, ahová felvisszük, ugyanis remek hidratáló képességgel bír, így akár a testápoló is helyettesíthető vele, amíg szükség van a használatára.

Ellenben, ez a remek termék ereje is fokozható például az indol 3 carbinol révén. Az indol 3 carbinol hatása nem konkrétan a progeszteron hormonokat veszi célba, hanem épp ellenkezőleg, az idegen ösztrogének kiürítésében játszik óriási szerepet. Ezt úgy éri el, hogy serkenti az anyagcserét, valamint beindítja a máj és a belek öntisztulási folyamatait.

Tehát látható, hogy az indol 3 carbinol hatása is többrétű. Sőt, ez még nem minden, hiszen ez a természetben is előforduló anyag a gyomor és a vastagbél egészségének megőrzését is segíti, valamint az immunrendszert is képes erősíteni. Tehát, ha valaki az indol 3 carbinol kapszula mellett dönt, esetleg a progeszteron krémmel való együttes alkalmazására szavaz, annak majd több szinten is tapasztalhatóvá válik az indol 3 carbinol hatása.

Related Posts