Üzemanyag tárolása telephelyen nagyon gazdaságos lehet

Az építőipari vállalkozások hatékony és eredményes működésének érdekében jelentős gépparkkal és autóflottával rendelkeznek. Ezek a gépek jelentős mennyiségű üzemanyagot használnak fel a termelés és kivitelezés érdekében. A hatékony tankolás céljából fontos lehet, hogy az üzemanyag tárolása telephelyen legyen megoldva. Így azonnal megoldható a tankolás ellenőrzött körülmények között. A mobilkutak éppen erre a célra lettek kifejlesztve. Ezek egy tartályból és a hozzá kapcsolódó kútfejből állnak, a megfelelő biztonsági kiegészítőkkel felszerelve. Az üzemanyag tárolása telephelyen belül jelentős költségmegtakarítást jelenthet az adott vállalkozásnak.

A mobilkút használatával kevesebb adminisztrációra van szükség, valamint a személyre szóló tankolási lehetőségeket kihasználva, pontosan nyomon követhető a tankolás időpontja, mennyisége, illetve a műveletet végző személy kiléte. Üzemanyag tárolása telephelyen egyre népszerűbb megoldás a nagy gépparkkal rendelkező cégek számára.

A mobilkút vagy más néven konténerkút egy jól bevált és hatékony megoldás. A praktikussága és mobilitása jelentős előnyöket adhat egy vállalkozás számára.

Mivel az egész benzinkút egy konténerben kap helyet, könnyen szállíthatóvá válik, ezzel akár távoli munkaterületekre is könnyedén telepíthető, ahol nincs benzinkút a közelben. A konténerkút űrtartalmát tekintve maximum 30 000 liter lehet. Természetesen, ezt szigorú szabályok rögzítik. Ez az űrtartalom biztosan elegendő üzemanyagot jelent bármely, komolyabb építőipari vagy egyéb profilú vállalkozás igényeinek kiszolgálására. Nincs szükség a gépeket elvinni, tankolni a legközelebbi benzinkútra.

A benzinkút megy a munkagépekhez. A konténerkút egy másik óriási előnye az időtállóság. Egy ilyen szerkezetet általában 25-30 évre terveznek, ami biztosan meggyőző használati időtartam. Ellentétben a hagyományos tartályokkal, ezek nem korrodálódnak, mivel folyamatosan fedett és zárt helyen vannak a konténer belsejében. Ehhez a technológiához pedig speciális biztonsági szempontok és előírások párosulnak, amelyek még használhatóbbá és hatékonyabbá teszik a konténerkút működését.

Related Posts