Állati küldetés játékok eredete.

Állati küldetés játékok

Az Állati küldetés eredetileg, egy amerikai- kanadai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat, melyet a 9 Story Media Group és a Kratt Brother Company készített. Az Állati küldetés eredeti címe (Wild Kratts) 2010. December. 31-én jelent meg. A számítógéppel animált két főhős figurája, a két testvér Cris Kratt és Martin Kratt animációs sorozatában, kalandjaik során, nyomon követhetjük, hogy milyen vadon élő állatokkal találkozunk. Ehhez a tudomány és szórakozás is kapcsolódik.

A kalandok a való világra tekintenek, az állatok életét mutatják be és több nem sűrűn látott pillanatra is. Az első évadnak nagy sikere volt, így elkezdték az Állati küldetés játékok sorozat gyártását. Gyerekek nagy kedvence lett. Amellett, hogy a gyerek nézi a mesét, ő is bele élheti magát az Állati küldetés játékok segítségével a kalandba, ezzel fejleszti a képzelőerejét, fantáziáját is. Az animációs sorozatnak kifejezetten pozitív üzenete van, emellett különböző állatokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

Ezért is szeret mindenki játszani az Állati küldetés játékok figuráival, állataival. Természetesen ezek a játékok, és az animációs sorozat is 6 éven felüli gyerekeknek ajánlott. Egyszerű kis játékok, de mégis sok mindenre megtanítanak az állatvilág rejtélyeiből, az odaadás, segítségnyújtás erejéről. Ezért ne mulassza el gyermekével megnézni az 5 évadot és megvenni az összes hozzátartozó testvér és állatfigurát. Kívánok kellemes időtöltést és jó szórakozást a megvásárolt játék figurákhoz.

Related Posts