Rengeteg érv szól a PC mellett

PC mellett

A személyre szabhatóság szinte határtalan variálhatóságot kínál. Aki PC-n játszott vagy játszik, az jól tudja, hogy mennyi lehetőség rejlik egy gamer PC-ben (https://www.konzolokszervize.hu/pc). Elsősorban többféle ház közül válogathatunk. Van amiben már alapból van RGB világítás, ami nagyon fel tudja dobni a gamer PC kinézetét. Több méret közül válogathatunk. Egyre több a kisebb, kompaktabb ház, mert a trend kezd a konzolméret felé hajlani. De, aki szereti, hogyha könnyen matathat a gépében az választhat egy nagyobb házat is.

Ebben rendszerint sokkal könnyebb elvezetni a kábeleket, mint egy kisebb darabban és a hűtéssel sem akadhatnak gondot a kiváló szellőzés miatt. Olyan alkatrészeket szerelhetünk be, amilyet csak szeretnénk. Ha fél év elteltével például nem vagyunk megelégedve a videokártya teljesítményével, akkor azt egyszerűen kicserélhetjük egy újabbra. Ezt például nem tehetjük meg a konzolok esetében, mivel ezek zárt rendszerek és csak akkor várhatunk valami újdonságra, amikor a fejlesztők elkészülnek a projekttel. Pár éve megtörtént a generáció váltás. Megjelent a PS4 és a PS4 Pro, a Nintende kifejlesztette a Switchet és az Xbox sem maradhatott ki a sorból, ezért előbb a One-al állt elő, majd ezt követte a One X, ami bivalyerősre sikeredett.

Már pletykákat lehet hallani egyébként a PS megjelenésével kapcsolatban is. Azonban akinek mindene a teljesítmény, az maradjon meg a gamer PC mellett, hiszen a határ a csillagos ég. Olyat építhetünk amilyet csak szeretnénk és amennyire megengedi az anyagi keret. A Konzolok Szervizében megvan minden, amire csak szükség lehet egy gamer PC esetében. Ebben az esetben nem csak az alkatrészekről van szó, de itt vannak például a gamer perifériák is. Egy egérnek is hatalmas szerepe lehet egy PUBG meccs kimenetelében, Ugyanennyire fontos egy precíz billentyűzet, ami minden parancsra azonnal reagál. Egyes játékok esetében az igazi élményt csak egy minőségi fülessel lehet átélni. A gamer fülhallgatók minden mennyiségben megtalálhatóak a konzolokszervize.hu webáruházban és ezen kívül még számos kiváló termékkel kecsegtet a Konzolok szervize.

Related Posts