Horvátországi nyaralás – az Adrián kedvezmények is várják!

Fedezze fel Horvátországot úgy, ahogyan kedve tartja!  Az exkluzív ajánlatok segítségével még kellemesebb lehet a nyaralás, hiszen az Adrián sem csak és kizárólag strandolni akarunk. Válogasson az élmények között az ország szinte valamennyi régiójában, és válassza ki az Önnek való kedvezményes ajánlatokat!

Autóval

Vegye igénybe Mastercard vagy Maestro kártyájával 2018. április 1-től december 31-ig a zágrábi autómegosztó rendszer, a Spincity autóit, és nézze meg a horvát fővárost kényelmesen, plusz bónuszpercekkel. A Spincity segítségével percdíjas elszámolással bérelhet kocsit hihetetlenül egyszerűen: a telefonjával lefoglalja az autót, beül, vezeti, majd ott hagyja, ahol útja véget ér. Ha Mastercard vagy Maestro kártyával fizet, a vezetésért kétszer annyi bónuszt kap, illetve 49 kuna regisztrációs díj kifizetése után további 40 bónuszpercet használhat fel. Sőt, ha csomagot vásárol, további bónuszperceket kap ajándékba.

Használja Mastercard kártyáját 2018. április 1-től december 31-ig a PayDo parkolási díj alkalmazás egyenlegének feltöltéséhez, és 8 horvát városban parkolhat 10% visszatérítéssel. Sőt, további előnyök is várják!

Mastercard kártyájával feltöltheti a parkolási díj egyenlegét, kifizetheti a parkolást és napijegyeket vásárolhat. Ezenkívül elmentheti a kártyáját az alkalmazásban, így a továbbiakban egyszerűbben és gyorsabban fizethet. Emellett valamennyi órás kártyával történő Mastercard kártyás fizetés után az összeg 10%-át visszatérítik az egyenlegére, amit felhasználhat későbbi parkolások kifizetésére.

Taxival

  1. április 1-től december 31-ig 70% kedvezménnyel taxizhat az Eko Taxival minden kedden, ha az Eko Taxi alkalmazáson keresztül Mastercard kártyával fizeti ki utazását.

Ha pedig az Eko Taxi alkalmazáson keresztül vagy egy érintéssel működő Mastercard, illetve Maestro kártyájával fizet az Eko Taxinál, az ajánlat ideje alatt 20% kedvezményben részesül a viteldíj összegéből.

  1. január 15-től szeptember 30-ig bérelhet a város öt pontján hagyományos kerékpárt vagy e-kerékpárt, úgy, hogy plusz egy napig kerekezhet Umag városában, ha a bérlés első napját Mastercard kártyájával fizeti.
  2. április 1-től december 31-ig 29 városban taxizhat kedvezményesen, ha a Cammeo alkalmazáson belül Mastercard vagy Maestro kártyájával fizeti utazását. A Cammeo alkalmazás letöltése esetén akár 40% kedvezményt is kaphat az első út árából, a következő módon:

Minden kártyabirtokos 20% kedvezményt kap, ezenkívül további 20% kedvezményt kap az első 10.000 kártyabirtokos, aki a Mastercard kártyáját regisztrálja az alkalmazáson keresztül történő fizetéshez.

Hajóval

Fedezze fel kedvezményesen az Adriát! Használja 2018. március 1-től december 31-ig péntekenként Mastercard kártyáját az Atlas irodáiban, és 10% kedvezményt kap az adriai-tengeri és a mediterrán utakra szóló üdülési ajánlatokra.

Fizessen Mastercard kártyájával 2018. április 1-től december 31-ig az ACI kikötőinél, és a következő kedvezményeket veheti igénybe: 5% kedvezményt kap a kikötőhelyek foglalási díjából az ACI mobilalkalmazáson vagy a webes foglalási rendszeren keresztül. Az első két-két vitorlázó számára, akik így foglalnak kikötőhelyet, mindegyik kikötő dedikált prémium helyet tart fent. Továbbá Mastercard és Maestro kártyával való fizetés esetén 5% kedvezmény jár a hajódaruk és a mozgó felvonók szolgáltatásainak árából, illetve 5% kedvezmény jár az ACI marine Cres apartmanok árából.

Számolja ki a horvátországi autópálya matrica – útiköltség kalkulátorral, hogy mennyibe fog kerülni  a horvátországi autópályadíj!