Minél később, annál rosszabb!

Szerencsére, a mai orvostudomány már gond nélkül megoldja a felnőtt fogszabályozás kérdését. Persze, a gond nélkül, itt azt jelenti, hogy technikailag lehetséges, és nem azt, hogy a páciensnek minden kellemetlenség nélkül lesz szép fogazata. Még a gyermekkorban elvégzett korrekció is sokszor fájdalommal jár, pláne a felnőttkori, ami jóval hosszabb időbe telik, és a fájdalom is sokszorosa, mivel a csontozat ekkorra már kikeményedett, nem igazán szeretne alakulni.
Ami viszont talán megnyugtató lehet, hogy a felnőtt fogszabályozás számára is létezik az úgynevezett láthatatlan fogszabályozás, mely ugyan a fájdalmat és a feszítő erőt nem csökkenti, viszont, a hosszú ideig fent lévő eszköz kevésbe, szinte egyáltalán nem észrevehető, így optikailag nem okoz problémát viselője számára.
A láthatatlan fogszabályozás egy olyan eszköz kifejlesztésének köszönhető, melynek anyaga úgy lett kialakítva, hogy szinte észrevehetetlen legyen a szájüregben, és a működési elvét is megváltoztatták, így a fogazat belső oldalán fejti ki erejét, aminek köszönhetően az amúgy is nehezen látható anyagból csak minimális van szem előtt.
Amennyiben önnek is szüksége van fogszabályozásra, informálódjon fogorvosától a láthatatlan fogszabályozással kapcsolatban és ne halogassa a beavatkozást, mert minél később kezdi, annál nehezebb lesz elérni a kívánt eredményt!

Related Posts