Messze van még a karácsony?

Soha nincs messze a karácsonyi ünnep.

Mi magunk teremtjük meg a karácsonyilégkört, otthonunk díszítése a legegyszerűbb módja annak, hogyünnepi hangulatot varázsoljunk. Minél előbb kezdjük el a felkészülést, annál több és szebb karácsonyi dekorációs ötletet tudunk megvalósítani az ünnepekre.

A karácsonyi ünnepmindenki számára az év egyik legkülönlegesebb időszaka.

Mindenki úgy érzi, hogy az ünnepek évről évre egyre korábban kezdődnek. Az előzetes tervezés, a karácsonyi dekoráció időbeni beszerzése kevesebb stresszt jelent, mintha az utolsó pillanatban kezdenénk el kapkodva vásárolni.

A nappali karácsonyi dekorációja nem korlátozódik a karácsonyfára, az asztal díszítése is hozzájárulhat az ünnepi hangulathoz. Nem sok minden szükséges hozzá, karácsonyi asztalterítő, hozzá tálca,egy -két gyertya, mini karácsonyfa, fényfüzér.

Az ablak és ablakpárkány karácsonyi dekorációjáról se feledkezzünk meg.

Egy nagyméretű led-esablakdekor fényével éjszaka is kedves látványt nyújt. Az ablakra ragasztható karácsonyi dekoráció és az ablakpárkányok ünnepi öltözékegarantálja a vidám belső teret.

A miniatűr fa, rénszarvas, manó vagy hóember alakú figurák, gyertyák könnyen megtalálják a helyüketbárhol a lakásban, hogy ünnepi hangulatot teremtsenek.

Ha marad a karácsonyi dekorációból, ne habozzunk felhasználni, csak egy kis kreativitás szükséges hozzá. A megmaradtgyöngyfüzéreket akasszuk az ajtó kilincsére, figurákat, színes golyókat elhelyezhetjük a bútorok polcain.

Related Posts