Legyen tökéletes a húsvét a kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Jön a húsvét! Már szinte érzem a füstölt főtt sonka illatát, a festéstől elszíneződött tojások és a torma ízét a számban és a tavasz érkeztével nyíló virágok édes, mámorító, szabadba csábító hangulata már belengi a levegőt.
Bár ez az az ünnep, amit kicsik és nagyok egyaránt élveznek, nem szabad elfelejtenünk, hogy a gyerekeknek nem elég a jó étel és egy kellemes családi beszélgetés, le kell kötnünk valamivel az energiájukat. Ez persze nekünk is jó, mert ha elfoglalják magukat, illetve egymást és talán még el is fáradnak, az egyúttal azt is jelenti, hogy lesz pár percünk nyugodtan ülni egy pohárral a kezünkben és beszélgetni barátainkkal, családunkkal.
Adok is egy nagyon jó ötletet. A légvár bérlés minden gyerekes bulira a legjobb választás. Még biztosan emlékeztek ti is, milyen jó volt egy ilyen légvár belsejében pattogni. Őszintén nem tudom mitől, de én imádtam. A mi gyerekkorunkban a légvár, csak a búcsúk, nagyobb rendezvények szórakozása volt, akkor is csak pár percig, ma viszont már a légvár bérlésnek köszönhetően akár egy házibuliba, vagy családi rendezvényre is tökéletes és egyszerű megoldást jelenthet. Legyen az önök húsvéti ünnepén is légvár a tökéletes meglepetés és akkor mindenki jól fogja magát érezni.

Related Posts