Jamgyökér progeszteron a megfelelő hormonháztartásért

A nőgyógyászati problémák, ezen belül pedig a menstruációval járó fájdalmak a legtöbb nő életében kellemetlen perceket okoznak. Amikor a hormonháztartás felborul, több olyan fájdalmas tünet is jelentkezhet, aminek leküzdése érdekében érdemes bevetni a természet erejét. A jamgyökér progeszteron jótékony hatását már elődeink is felismerték, a modern orvostudomány pedig tudatosan használja azt a különféle női problémák enyhítésére és kezelésére. A havi vérzésnél fellépő szimptómákat a legtöbb esetben az okozza, hogy az ösztrogén dominánssá válik a progeszteron felett.

Annak érdekében, hogy visszahozzuk az egyensúlyt, érdemes az orvosunkkal konzultálni és kipróbálni a jamgyökér progeszteront. A jamgyökér kivonatot tartalmazó termékek helyreállítják a rendszeres menstruációt és enyhítik a fellépő kellemetlen diszkomfort érzetet és kínzó fájdalmakat. A jamgyökér progeszteron a megnövekedett ösztrogénra gyakorolt hatása rendkívüli, a pozitív hatás pedig nem várat majd magára sokat.

Sajnos sokan csak legyintenek a problémák hallatán, mivel nem tudják, hogy az ösztrogéndominancia hosszútávon minden esetben komoly egészségügyi megbetegedésekhez vezet. Figyeljen oda teste jelzéseire és előzze meg a visszafordíthatatlan bajokat! Azt már nagymamáink is jól tudták, hogy a legjobb gyógyír mindig fellelhető a természetben és nincs ez másképp ebben az esetben sem.

Az indol-3-karbinol hatóanyag a káposzta és az egyéb keresztesvirágúak egyik alkotóeleme. Jótékony hatásáról pedig szinte csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Az indol-3-karbinol hatásosan kezeli a premenstruációs és policisztás petefészek szindrómát, illetve jótékonyan hat a miómára és az endometriózisra. A kutatók bebizonyították, hogy az indol-3-karbinol segít a szervezetünknek felvenni a harcot a fent említett betegségekkel, így erősítve meg az immunrendszerünket és tartva fent a hormonháztartás megfelelő egyensúlyát. Az indol-3-karbinol felbecsülhetetlen szerepet vállal a máj méregtelenítési funkciójának támogatásában is.

Related Posts