Hikoki DS18DD, a multifunkcionalitás ereje!

hikoki ds18dd

A mai világunkban egyre inkább megfigyelhető, hogy kénytelenek vagyunk saját magunknak megjavítani, összeszerelni valamilyen berendezést, ha az éppen csődöt mond. Ez viszont csak jó minőségű eszközök birtokában kivitelezhető. A Hikoki DS18DD versenyképessége éppen ebben mutatkozik meg, mivel egy szénkefementes fúrót és csavarbehajtót foglal magába. Hosszabb élettartammal bír, mint az elődei, ami szintén jó okot adhat a vásárlásra. Bal és jobb forgásirányváltással rendelkezik, illetve az ergonomikus forma egyszerű használatot eredményez.

A Hikoki DS18DD csúszásmentes markolata még praktikusabb fogást adhat a munkával eltöltött idő alatt. A forgónyomaték 22 fokozatban állítható. A 2 darab akkumulátor pedig gondoskodik a zökkenőmentes működési órákról. Ilyen paraméterek tudatában ki ne szeretne hozzájutni ehhez a nagyszerű példányhoz? A szűkebb terek sem jelenthetnek nagy kihívást a gépezetnek, ott is megállja a helyét. A Hikoki DS18DD kompakt és precíz, sőt, az ára sem földtől elrugaszkodott.

SDS MAX fúrógép a lenyűgöző szerkezet

A házkörüli munkálatok igazán sok energiát, időt és természetesen anyagiakat is követelnek, így nem árthat a megfelelő eszközöket beszerezni, a gördülékenység biztosítása végett. Az SDS MAX fúrógép kimondottan előnyös és strapabíró berendezés, mivel minden olyan tulajdonsága megvan, ami az évek alatt kell. A rezgéscsillapító fogantyú, a pozícionálható vésőszár befogás, valamint a fordulatszám szabályozás mind-mind idesorolhatóak. Az SDS MAX fúrógép jól alkalmazható különféle véséseknél és tömítéseknél.

A 12 vésési állás garantálja a precizitást. Kétségtelenül hatékony és sokoldalú gépről van szó, ezért minden fészernek kitűnő darabja lehet. A design megújult a korábbiakhoz képest, ezáltal a formatervezésnek köszönhetően, még inkább kézre áll a fúró. Az SDS MAX fúrógé kezdő barkácsolóknak is ajánlott, de képzett szakembereknek sem utolsó választás, hiszen minden olyat tud, amire szükség mutatkozik. Az egyes modellek ára tükrözi a professzionális minőséget és a hiba nélküli működést.

Related Posts