A sokoldalúan használható fúrószár készlet

fúrószár készlet

A lakásfelújítások, építkezések, alapozások és egyéb munkafolyamatok során nem lesz elegendő egy fúrószár, hiszen megeshet, hogy fába, betonba, téglába és egyéb anyagokba is fúrni kell. Nem meglepő módon a szakértők szerszámos ládájának a részét képezi az a fúrószár készlet, amelyikre mindig lehet számítani.

Ilyen az 5 elemből álló fúrószett, amelyik HSS-G minőséggel bír, garantálva a tökéletes fúrási végeredményt. A fúrószár készlet fő kelléke a DIN 338 szerinti precíziós köszörülésű Bosch HSS-G acélfúró, aminek köszönhetően sokkal jobban lehet haladni a munkával.

A szakemberek azért szeretik ezt a kelléket, mert kevesebb előtoló erő szükséges ahhoz, hogy hatékonyan lehessen dolgozni. Sajnos a kúppalást köszörülésű standard HSS fúrószárak esetében sokkal több erőre van szükség, hogy a fúrni lehessen. Harántköszörült fúrócsúcs önközpontosító tulajdonsága 8mm Ø-ig feleslegessé teszi az előpontozást.

A fúrószár készlet részét képezik még azok a teljes edzésű spirálfúrók, amik nagy teljesítőképességű gyorsacélból készültek, megfelelve a DIN 338 követelményeknek. A fúrószár készlet ezen eszköze tökéletesen beválik ötvözött és ötvözetlen acél megmunkálásához, 900 N/mm2 szakítószilárdságig. Továbbá bevethető, amikor acélöntvény, szürkeöntvény, szintervas, lágyöntés, nemvas fémek és kemény műanyagok megmunkálása a cél.

A pótolhatatlan vésőgépek ereje

A legtöbb építkezésen gyakran van szükség vésésre, faláttörésre, vakolatbontásra és nagyobb lyukak fúrására. Ekkor pedig a vésőgépek tudják megmutatni, hogy mit is jelent a maximális hatékonyság. A segítségükkel könnyedén végezhetők a legnehezebb vésési és bontási munkák.

Teljesen mindegy, hogy kemény betonról vagy annál puhább tégláról van szó, a vésőgépek nem okoznak csalódást. Persze nem mindegy, hogy milyen szerszámot választ az ember. Aki biztosra akar menni, a Bosch termék mellett dönt. A saját kategóriáján belül a szerszámok az egyik legmagasabb ütőerőt nyújtják, biztosítva így a gyors lemunkálást. A vésőgépek a robosztus kialakításuk és a kiváló minőségű anyagok felhasználása miatt hosszú élettartamúak.

Related Posts